DESPRE SEXUL ANAL

Multi dintre cei care practica sexul ar putea folosi acest spray (indiferent ce fel de sex anal este). Cu toate acestea, nu multi stiu de existenta acestui spray si multi spun ca nu au nevoie. Nu pot crede ca face sexul mult mai placut.

In principal, exista doua tipuri diferite de spray-uri anale: spray-uri ce sunt folosite ca si lubrifiant, si cele sunt pentru relaxarea zonei. Anal spray este un spray pentru relaxarea anusului, este destinat utilizarii inaintea inceperii sexului anal. Persoana penetrata nu va mai simti deloc durerea si discomfortul de la inceput, va simti numai placerea.

Anal Spray este pentru cei ce sunt reticenti in privinta durerii cauzate de sexul anal si pentru cei ce nu au incercat niciodata insa le este foarte frica. Astfel de spray-uri sunt dificil de gasit si oricum ar fi mult mai simplu sa comanzi dupa internet. Iti vine acasa, totul este discret, pretul este bun, de ce te-ai mai deplasa, nu?

Cel mai bine insa ar fi ca de fiecare data sa ai si un lubrifiant la indemana, pentru a indeparta orice fel de discomfort si pentru tine. Cu Anal Spray poti experimenta acum lucruri pe care ti le doresti de foarte mult timp! Comanda Acum!

Anal Spray – Formula special conceputa pentru a scadea sensibilitatea anusului la exterior, acolo unde exista si durerea. Permite cuplului sa experimenteze partide grozave de sex anal!

Numai pentru uz extern!

Mod de utilizare: Pulverizati pe anus cu aproximativ 5 minute inaintea inceperii actului sexual.

Care sunt ingredientele?
- Clove, Hypericum perforatum, geranium
- Primula officinalis, matricaria
- Thymulus
- Melissa officinalis, mentha
- Salvia officinalis
- Rosmarinus officinalis
- Symphytum officinale, aesculus
- Distilled watter, ethanol.

Posibile Contraindicatii:

-Alergii la lubrifiant

Intai aplica-l pe zone mici si vezi daca te iriti vreun pic sau te mananca. Nu ar fi prea placut sa apara bubite, mancarimi si iritatii in jurul anusului.

-Gestatia si alaptarea

Momentan nu se stie daca ingredientele din Anal Spray ar dauna fatului, insa pentru mai multa siguranta consultati medicul. Nu este de gluma cu sanatatea copilului.Mai multe  Comanda acum
Comanda

Citeste parerile clientilor nostri